• KVALITETSDOKUMENT GARANTI FRI OFFERT & KONTAKT


 •  
     Sidan är ledig, vill du nyttja den?

      Byggd av:
      S.E.O Partner Sverige AB
      Franzéngatan 30
      112 16 Stockholm
      Tel: 0735566964  (Lämna tom)

  Om oss

  Renovera badrummet? Då har du hittat rätt

  Vi arbetar alltid efter ett specifikt motto som har följt med oss ända från företagets start. Det lyder såhär "Kvalitet till bästa möjliga pris" vilket helt klart är det mest optimala.

  Affärsidén är simpel men varför göra det komplicerat när det kan vara enkelt? Vår verksamhet har detta som sin grund och arbetar ständigt för att du som kund ska känna dig stressad över en kommande renovering. Vi ser till så att rätt kontakt skrivs på och lämnar över garanti och kvalitetsdokument.

  Vem tackar nej till hög kvalitet för ett bra pris? Vi kvalitetssäkrar alla produkter och verktyg vi använder för att ditt dröm badrum ska bli så fint som det bara är möjligt. Där är dock mer, vi ser även till så att våtrummet håller i väldigt många år så att ni slipper fler renoveringar.

  Vi innehar F-skattsedel och hjälper dig självklart med Rotavdraget direkt på fakturan. Är du mer intresserad av det här får du gärna titta runt på sidan och läsa lite mer. Har du några frågor är det bara att lyfta telefonen eller skicka ett e-post till vårt konto. Inga frågor är för dumma, vi hjälper gärna till.

  Vi ser också till att ge dig både garanti och kvalitetsdokument så att du kan känna dig trygg. Att anlita oss ska inte kännas som ett svårt och osäkert beslut, vi är här för att utföra din renovering utan några som helst problem. Självklart är vi också helt trygghetsförsäkrade!

  Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett kostnadsfritt besök!

  Badrumsrenovering Malmös Försäkringar

  Det finns massvis med olika försäkringsbolag på marknaden och de erbjuder flera olika avtal. Du bör därför kontakta ditt bolag att höra vad som gäller för just dig och ditt fall. Vanligtvis omfattar hemförsäkringar skador på personliga saker och olika typer av vattenskador men det finns också undantag.

  Renovera själv?

  Ibland ställs det en rad olika krav på dig och din bostad. Se till så att du kollat upp dessa innan du påbörjar renovering där hemma. Ingen vill att du står där med ouppfyllda krav om oturen skulle vara framme. Det är ingen höjdare att stå med en fuktskadad fastighet och inte få någon som helst ersättning av försäkringsbolaget. Har du sedan svårt att betala för ännu en renovering springer det snabbt iväg och du kanske tillslut står där fullt med skulder. Så ännu en gång, se till att kolla upp dina försäkringar först!

  Anlita oss?

  Skulle du fundera på att beställa tjänster av oss gäller helt andra lager och regler. Vi har tog tagit hand om alla dessa besvär och har avtal med ett av de större försäkringsbolagen. Du är därför helt skyddad om skadan mot förmodan skulle vara ett faktum. Visst känns det tryggt och skönt?

  För att du ska få ersättning krävs det också att renoveringen är utfört av behöriga hantverkare. De behöver inneha F-skatt och arbetet ska följa de riktlinjer som bestämts av Boverket. Dessa krav behöver du heller inte oroa dig för då vi alltid följer branschreglerna.

  Om det däremot skulle hända något med dina personliga saker täcks detta först och främst av din hemförsäkring, Eller?

  Nej, vår försäkring täcker det mesta, allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt när du anlitar oss.