• KVALITETSDOKUMENT GARANTI FRI OFFERT & KONTAKT


 •  
     Sidan är ledig, vill du nyttja den?

      Byggd av:
      S.E.O Partner Sverige AB
      Franzéngatan 30
      112 16 Stockholm
      Tel: 0735566964  (Lämna tom)

  Renovering av badrum i Malmö

  foretagsbloggar.nu


  Vad ingår i våra renoveringar? Vad får ni själv stå för? Det finns säkert en massa frågor ni vill ställa och här har vi gjort en liten sammanfattning på hur vårt arbete går till. Vi vill göra ert beslut så enkelt som möjligt utan några som helst konstigheter.

  1. Första kontakt

  Som i vilket annat projekt som helst tar ni först och kontaktar oss vi e-post eller telefon (Dessa uppgifter hittar ni under "Kontakt"). Kunden beskriver arbetet kortfattat för att vi ska förstå vad ni har tänkt er. Har ni svårt att sätta er in i hur ni vill ha det går det även bra att ta hjälp av vår avdelning för skisser och koncept.

  2. Hembesök genomförs

  För att projektet ska bli så lyckat som möjligt tycker vi att ett hembesök innan starten är en nödvändighet. Här kollar vi tillsammans på badrummet och utvärderar tidsplanen för de olika momenten som ska göras. Specifikationer beräknas och vi ser till så att den nya utrustningen får plats i lokalerna. Är ni sugna på att utföra en viss del av arbetet själv kan det anges här.

  3. Avdrag och försäkringar

  Vi sätter oss ner tillsammans med er och ser över de regler och lagstadgar som ska följas under arbetets gång. Vi kollar även över möjligheterna för ROT-avdrag för att slutpriset ska bli så lågt som möjligt.

  4. Beräkning av materialkostnad

  Vi ser över vilka olika tillvägagångssätt som kan användas och dess inverkan på priset. Därefter beräknas kakelarean och hur många plattor som kommer behövas. Andra typer av material så som cement, spackel och så vidare beräknar vi utefter fasta priset.

  5. Offertförslag

  Nu skickas ett förslag ut på pris och material som kunden kan se över i lugn och ro hemma. Skulle det vara några problem går vi igenom dessa tillsammans och ser till att reda ut allt. När offerten är godkänt påbörjas arbetet.

  Återuppbyggnad.
  Byggnad av nytt golv och nya väggar, dragning av vatten rör i väggar om kunden valt att ha dem dolda.

   

  Underarbete.
  Golv och väggar spacklas för att få fram en hållfast och jämn yta att arbeta på.

   

  Isolering.
  Fuktspärr appliceras på golv och väggar.

   

  Kakelsättning.
  Keramiska plattor på väggar och tak. 

   

  Fogning.
  Vi fyller på med fogmassa i fogarna mellan kakelplattorna.

   

  Komplettering.
  Det sista som vi gör i själva renoveringen. Montering av nya kromade rör, inkoppling av toalettstol och blandare.

   

  Elinstallation.
  Installation av el, uttag för tvättmaskin, spelbelysning m.m. genomförs

   

  Avetablering.
  Arbetet avslutas och vi städar undan och gör snyggt efter oss.
  Byggsopor forslas bort och därmed är ditt badrum helt och hållet färdigt för användning.

   

  Webshop för badrum

  25 okt 2016

  Under helgen satt vi länge och funderade kring vad vi skulle se till att förändra här på hemsidan framöver. Efter att studerat de omdöme som kommit in från kunder förstod vi att en Webshop hade suttit fint. Om kunderna kan gå in tidigt i renoveringsprocessen och se över allt som erbjuds hade det varit super, inte sant? De kan studera material i lugn och ro och eventuellt beställa hem ett varuprov. Om det dessutom är enkelt och kanske till och med möjligt att göra detta med endast ett knapptryck tror vi att det hade uppskattas enormt. Har du tankar kring det här få du gärna skicka iväg ett e-post eller ett litet meddelande på kontaktsidan. Vi återkommer så snart vi har mer information kring den här möjligheten.

  Med vänliga hälsningar
  Badrumsrenoveringar Malmö

  Ledningens inspirationsresa

  18 okt 2016

  Under vecka 40 åkte ledningen till Norge för att besöka ett par stora badrumsföretag. Dels för att öka kunskapen och få nya idéer om företagande med även för att knyta nya kontakter.

  Det var precis vad som hände. Bolaget i Norge var väldigt öppenhjärtigt och förklarade detaljerat om hur deras renoveringsprocess gick till. Som ett seriöst gäng arbetare som vi är tar vi åt oss alla nya inblickar och försöker utveckla vårt eget företag till det bättre. Man är aldrig färdig lärd utan man utvecklas hela livet. Det gäller inte bara oss människor utan även Badrumsrenoveringar Malmö som satsar stenhårt för att vara en av de ledande aktörerna på marknaden. Varför nöja sig med att vara medelmåttig när man kan ge kunderna en högkvalitativ tjänst?

  Vill du läsa mer? Gå då in på 

  Ha en fortsatt bra dag Ledningen

  Ännu större utbud till din renovering

  8 okt 2016

  Lagret växer så det knakar för att du som kund ska kunna erbjudas det absolut senaste och fräschaste på marknaden. Vi har allt från färg och tappet, till toalettsitsar och golvmattor. Vi har dessutom tecknat en rad olika avtal med nya leverantörer det senaste halvåret. Detta ger oss en helt annan frihet och vi har nu tillgång till produkter och verktyg till helt andra priser. Vad innebär det för er kunder? Jo, blir våra kostnader lägre blir såklart även era det. Ni kan även välja och vraka bland ett mycket större sortiment av bland annat kakel och klinker.

  Inhandlar du dessutom material och dylikt samtidigt som du beställer badrumsrenoveringen får du helt fria varuprov hemskickade. Då kan du sitta i lugn och ro och gå igenom alla tänkbara idéer inför renoveringen. Ska vi använda grått kakel eller ska vi gå på lite mer färgstarkt? Det är helt och hållet upp till er hur ni vill ha ert framtida badrum. Kanske vill ni kunna ta ett varmt och skönt dopp i en bubbelpool på hösten? Då är det bara att bläddra till kategorin ”Badkar” så hittar ni en massa information där.

  Vårt mål sträcker sig mycket längre än att bara ha nöjda kunder, vi vill vara nummer ett på marknaden. Se till och följ oss på Sociala medier och få uppdateringar och fotografier över pågående våtrumsprojekt i Malmö.

  Mvh Badrumsrenovering Malmö

  Renovera badrummet i Malmö

  31 jul 2016

  Har du funderat på golvvärme i badrummet?


  När renoveringen av ditt nya drömbadrum är klart, skulle det inte vara underbart att kliva in och känna värmen under fötterna tidigt på morgonen eller de dagar du känner dig lite frusen?

  Kanske kan det även vara lägligt att installera golvvärme i hallen när vi ändå är igång och jobbar?

  Oavsett vad kommer vi gärna förbi på ett kostnadsfritt besök och tittar på vad det är du vill få gjort.
  Efter besöket får du en kostnadsfri offert som självklart inte är bindande.

  Renovera Köket samtidigt som badrummet?

  Det kan i många fall vara smart att renovera köket samtidigt som man renoverar badrummet, då man i första hand slipper bo i byggnation 2 gånger, alternativt tillfälligt bo borta vid 2 tillfällen istället för 1.
  Man slipper även byggdammet som lätt tränger sig in på de flesta ställen även fast man kan undvika mycket genom att täcka igen ytor som inte skall renoveras.

  Att byta ett kök tar inte speciellt lång tid och går ofta alldeles utmärkt hand i hand med renoveringen av ett badrum.

  Kontakta oss idag så bokar vi in ett besök!