• GARANTI & KVALITETSDOKUMENT FRI OFFERT & KONTAKT


 •  
     Sidan är ledig, vill du nyttja den?

      Byggd av:
      S.E.O Partner Sverige AB
      Franzéngatan 30
      112 16 Stockholm
      Tel: 0735566964  (Lämna tom)

  Renoverade Badrum i Malmö

   

  Varför anlita oss?


  Bilder på tidigare renoveringar kan du se här.

  Det finns många anledningar till att välja oss på Badrumsrenovering Malmö när du är behov av en badrumsfirma.

  Självklart har vi goda referenser och delar gärna med oss av dessa så att du kan känna dig trygg när du anlitar oss.


  * Vi har många väldigt goda referenser från tidigare kunder

  * Du får hela 10års garanti på arbetet

  * Du får ett godkänt våtrumsdokument efter att renoveringen är utförd

  * Vi har självklart våtrumsbehörighet

  * Vi har gott samarbete med elektriker m.m. så att du inte behöver anlita andra firmor.

  * Vi har hög servicekänsla och sätter dig som kund i fokus

  * Vi håller pressade priser utan att detta på något sätt påverkar våran kvalité  Renovera badrummet i Malmö

  16 nov 2020

  Har du funderat på golvvärme i badrummet?


  När renoveringen av ditt nya drömbadrum är klart, skulle det inte vara underbart att kliva in och känna värmen under fötterna tidigt på morgonen eller de dagar du känner dig lite frusen?

  Kanske kan det även vara lägligt att installera golvvärme i hallen när vi ändå är igång och jobbar?

  Oavsett vad kommer vi gärna förbi på ett kostnadsfritt besök och tittar på vad det är du vill få gjort.
  Efter besöket får du en kostnadsfri offert som självklart inte är bindande.

  Renovera Köket samtidigt som badrummet?

  Det kan i många fall vara smart att renovera köket samtidigt som man renoverar badrummet, då man i första hand slipper bo i byggnation 2 gånger, alternativt tillfälligt bo borta vid 2 tillfällen istället för 1.
  Man slipper även byggdammet som lätt tränger sig in på de flesta ställen även fast man kan undvika mycket genom att täcka igen ytor som inte skall renoveras.

  Att byta ett kök tar inte speciellt lång tid och går ofta alldeles utmärkt hand i hand med renoveringen av ett badrum.

  Kontakta oss idag så bokar vi in ett besök!

  Webshop för badrum

  25 okt 2016

  Under helgen satt vi länge och funderade kring vad vi skulle se till att förändra här på hemsidan framöver. Efter att studerat de omdöme som kommit in från kunder förstod vi att en Webshop hade suttit fint. Om kunderna kan gå in tidigt i renoveringsprocessen och se över allt som erbjuds hade det varit super, inte sant? De kan studera material i lugn och ro och eventuellt beställa hem ett varuprov. Om det dessutom är enkelt och kanske till och med möjligt att göra detta med endast ett knapptryck tror vi att det hade uppskattas enormt. Har du tankar kring det här få du gärna skicka iväg ett e-post eller ett litet meddelande på kontaktsidan. Vi återkommer så snart vi har mer information kring den här möjligheten.

  Med vänliga hälsningar
  Badrumsrenoveringar Malmö

  Ledningens inspirationsresa

  18 okt 2016

  Under vecka 40 åkte ledningen till Norge för att besöka ett par stora badrumsföretag. Dels för att öka kunskapen och få nya idéer om företagande med även för att knyta nya kontakter.

  Det var precis vad som hände. Bolaget i Norge var väldigt öppenhjärtigt och förklarade detaljerat om hur deras renoveringsprocess gick till. Som ett seriöst gäng arbetare som vi är tar vi åt oss alla nya inblickar och försöker utveckla vårt eget företag till det bättre. Man är aldrig färdig lärd utan man utvecklas hela livet. Det gäller inte bara oss människor utan även Badrumsrenoveringar Malmö som satsar stenhårt för att vara en av de ledande aktörerna på marknaden. Varför nöja sig med att vara medelmåttig när man kan ge kunderna en högkvalitativ tjänst?

  Vill du läsa mer? Gå då in på 

  Ha en fortsatt bra dag Ledningen

  Ännu större utbud till din renovering

  8 okt 2016

  Lagret växer så det knakar för att du som kund ska kunna erbjudas det absolut senaste och fräschaste på marknaden. Vi har allt från färg och tappet, till toalettsitsar och golvmattor. Vi har dessutom tecknat en rad olika avtal med nya leverantörer det senaste halvåret. Detta ger oss en helt annan frihet och vi har nu tillgång till produkter och verktyg till helt andra priser. Vad innebär det för er kunder? Jo, blir våra kostnader lägre blir såklart även era det. Ni kan även välja och vraka bland ett mycket större sortiment av bland annat kakel och klinker.

  Inhandlar du dessutom material och dylikt samtidigt som du beställer badrumsrenoveringen får du helt fria varuprov hemskickade. Då kan du sitta i lugn och ro och gå igenom alla tänkbara idéer inför renoveringen. Ska vi använda grått kakel eller ska vi gå på lite mer färgstarkt? Det är helt och hållet upp till er hur ni vill ha ert framtida badrum. Kanske vill ni kunna ta ett varmt och skönt dopp i en bubbelpool på hösten? Då är det bara att bläddra till kategorin ”Badkar” så hittar ni en massa information där.

  Vårt mål sträcker sig mycket längre än att bara ha nöjda kunder, vi vill vara nummer ett på marknaden. Se till och följ oss på Sociala medier och få uppdateringar och fotografier över pågående våtrumsprojekt i Malmö.

  Mvh Badrumsrenovering Malmö