• GARANTI & KVALITETSDOKUMENT FRI OFFERT & KONTAKT


 •  
     Sidan är ledig, vill du nyttja den?

      Byggd av:
      S.E.O Partner Sverige AB
      Franzéngatan 30
      112 16 Stockholm
      Tel: 0735566964  (Lämna tom)

  Ännu större utbud till din renovering

  Lagret växer så det knakar för att du som kund ska kunna erbjudas det absolut senaste och fräschaste på marknaden. Vi har allt från färg och tappet, till toalettsitsar och golvmattor. Vi har dessutom tecknat en rad olika avtal med nya leverantörer det senaste halvåret. Detta ger oss en helt annan frihet och vi har nu tillgång till produkter och verktyg till helt andra priser. Vad innebär det för er kunder? Jo, blir våra kostnader lägre blir såklart även era det. Ni kan även välja och vraka bland ett mycket större sortiment av bland annat kakel och klinker.

  Inhandlar du dessutom material och dylikt samtidigt som du beställer badrumsrenoveringen får du helt fria varuprov hemskickade. Då kan du sitta i lugn och ro och gå igenom alla tänkbara idéer inför renoveringen. Ska vi använda grått kakel eller ska vi gå på lite mer färgstarkt? Det är helt och hållet upp till er hur ni vill ha ert framtida badrum. Kanske vill ni kunna ta ett varmt och skönt dopp i en bubbelpool på hösten? Då är det bara att bläddra till kategorin ”Badkar” så hittar ni en massa information där.

  Vårt mål sträcker sig mycket längre än att bara ha nöjda kunder, vi vill vara nummer ett på marknaden. Se till och följ oss på Sociala medier och få uppdateringar och fotografier över pågående våtrumsprojekt i Malmö.

  Mvh Badrumsrenovering Malmö

  8 okt 2016