Badrumsrenovering Malmö

Badrumsrenovering Malmö utför renoveringen av ditt badrum

  • Badrumsrenovering Malmö Logo

Försäkringar

Det finns massvis med olika försäkringsbolag på marknaden och de erbjuder flera olika avtal. Du bör därför kontakta ditt bolag att höra vad som gäller för just dig och ditt fall. Vanligtvis omfattar hemförsäkringar skador på personliga saker och olika typer av vattenskador men det finns också undantag.

Renovera själv?

Ibland ställs det en rad olika krav på dig och din bostad. Se till så att du kollat upp dessa innan du påbörjar renovering där hemma. Ingen vill att du står där med ouppfyllda krav om oturen skulle vara framme. Det är ingen höjdare att stå med en fuktskadad fastighet och inte få någon som helst ersättning av försäkringsbolaget. Har du sedan svårt att betala för ännu en renovering springer det snabbt iväg och du kanske tillslut står där fullt med skulder. Så ännu en gång, se till att kolla upp dina försäkringar först!

Anlita oss?

Skulle du fundera på att beställa tjänster av oss gäller helt andra lager och regler. Vi har tog tagit hand om alla dessa besvär och har avtal med ett av de större försäkringsbolagen. Du är därför helt skyddad om skadan mot förmodan skulle vara ett faktum. Visst känns det tryggt och skönt?

För att du ska få ersättning krävs det också att renoveringen är utfört av behöriga hantverkare. De behöver inneha F-skatt och arbetet ska följa de riktlinjer som bestämts av Boverket. Dessa krav behöver du heller inte oroa dig för då vi alltid följer branschreglerna.

Om det däremot skulle hända något med dina personliga saker täcks detta först och främst av din hemförsäkring, Eller?

Nej, vår försäkring täcker det mesta, allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt när du anlitar oss.

Vill du läsa mer om försäkringar och få tips och råd iför din badrumsrenovering kan du ta en titt på följande länk: https://www.if.se/web/se/privat/forsakringar/hemforsakring/pages/renovera-badrum.aspx